Dezvăluiri

GALERIE FOTO. Polițiștii au căutat droguri, la proprietățile lui Marocanu! 30 de zile de arest pentru afaceristul care a întreținut relații sexuale cu două minore! Mama unei fete, în șoc emoțional!

Magistrații Judecătoriei Tg-Jiu au admis, marți, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori și au dispus arestarea pentru 30 de zile a omului de afaceri Laurențiu Maronidis (47 de ani), zis ”Marocanu”. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar procurorii i-au probat cel puțin șase fapte, pe baza imaginilor filmate de una dintre minore, dar și de pe camerele de supraveghere ale piscinei Elegance Beach, deținută de acesta în Tg-Jiu. Organele judiciare au efectuat marți, după-amiaza, percheziții la casa din Tg-Jiu a afaceristului (fostul magazin Lau&Laura), precum și la complexul de agrement unde acesta le-a abuzat pe cele două minore. Șocant este că, în rândurile polițiștilor se știa ce face Marocanu, însă șefii acestora n-au fost interesați de această speță, susțin surse din IPJ.

Scene dramatice…

… au avut loc, marți, după-amiaza, în fața Palatului Justiției din Tg-Jiu, când polițiștii l-au adus pe Laurențiu Maronidis în fața magistraților. Părinții minorelor cu care omul de afaceri a întreținut acte sexuale și-au strigat durerea: ”pedofilule”, ”violatorule”, ”pe viață, pușcărie, pe viață”, au țipat aceștia, fiind acompaniați de un cor de huiduieli din partea tuturor celor prezenți.

Mama uneia dintre minore a suferit un șoc emoțional și s-a prăbușit, în lacrimi și urlete, pe trotuarul din fața instanței. ”Doamne, nu mai pot, eu nu mai pot”, se tânguia femeia, printre hohotele de plâns.

30 de zile de arest au stabilit judecătorii, care au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu de arestare preventivă a lui Laurențiu Maronidis, acuzat de săvârșirea a cel puțin șase fapte de act sexual cu un minor. Trebuie precizat că, potrivit încadrării juridice a procurorilor, (art.220 alin.1 și alin.4, lit.e din Codul penal) acesta riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

Percheziții

În timp ce Marocanu tocmai aflase sentința judecătorilor, ofițerii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate, structură care efectuează investigațiile judiciare pentru procurorii DIICOT Gorj, efectuau percheziții la locuința acestuia de pe Bdul. 1 Mai și la piscina Elegance Beach, de pe strada Dumbrava, locul unde au fost comise actele sexuale cu cele două minore.

Potrivit unor surse judiciare, din dosarul aflat în cercetare la polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ, a fost disjunsă o altă cauză în care se fac investigații, de către ofițerii SCCO, cu privire la deținerea și consumul substanțelor stupefiante și/sau halucinogene. Există informații potrivit cărora afaceristul le-ar fi pus astfel de substanțe în combinație cu alcool, băuturile răcoritoare ale minorelor. De altfel, în unele imagini se poate observa, fără echivoc, comportamentul ciudat al minorelor în timpul actelor sexuale.

Reamintim…

… că, omul de afaceri Laurențiu Maronidis, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, pentru 24 de ore, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.
Afaceristul este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani.
Potrivit unor mărturii, coroborate cu înregistrări audio-video, care au ajuns la polițiștii de la Investigații Criminale, afaceristul a întreținut acte sexuale orale cu una dintre minore, în timp ce cu cealaltă minoră a întreținut, de cinci ori, relații sexuale, pe terasa din jurul piscinei Elegance Beach și într-o încăpere a complexului de agrement, în perioada 12-23 august a.c..

Marocanu a recunoscut, într-un dialog înregistrat cu o apropiată a minorei, că a întreținut relații sexuale cu aceasta, a spus că își asumă fapta și afirmă că imaginile din timpul actelor sexuale au ajuns la soția sa.
”Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, spunea acesta în urmă cu câteva zile.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *