Ultima oră

Consultații medicale preventive gratuite în cadrul unui proiect la Mătăsari

Miercuri, 23 august 2023, Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj vă invită să vă alăturați evenimentului special organizat la Mătăsari în cadrul Proiectului „Împreună pentru Sănătate!”. Această inițiativă, care beneficiază de cofinanțare din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023, reprezintă un pas important în direcția prevenirii și combaterii cancerului în comunitate.

Data:23 august 2023
Ora: 09:00
Locație: Casa de Cultură Mătăsari

La această întâlnire, vă puteți programa pentru a beneficia de consultații medicale preventive gratuite și ecografii și analize medicale esențiale pentru sănătatea Dumneavoastră. Evenimentul se adresează cu prioritate persoanelor cu vârsta peste 40 de ani, indiferent dacă sunt asigurate sau neasigurate.

Programările pentru consultații și analize vor fi realizate în timpul evenimentului pentru a asigura un acces facil și comod pentru toți cei interesați.

Vă prezentăm programările disponibile:
– Ecografii: Programările pentru ecografii vor fi înregistrate pentru data de 24 august, începând cu ora 15:00, la cabinetul medical al medicului de familie – Dr. Udriște Domnica.
– Recoltări Analize: Programările pentru recoltări de analize vor fi înregistrate pentru data de 30 august, începând cu ora 08:00, la același cabinet medical.

În cadrul acestei întâlniri, vă oferim șansa de a vă informa, de a vă programa pentru consultații medicale gratuite și de a vă asigura că sănătatea Dumneavoastră primează. Pentru detalii suplimentare și informații, vă invităm să ne contactați la:

– Telefon: 0722 859 514
– E-mail: abc_gorj@yahoo.com
– Facebook: @ABCGorj

Echipa Asociației Bolnavilor de Cancer din Gorj vă așteaptă cu entuziasm să fim „Împreună pentru Sănătate!” în beneficiul comunității.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *