Actualitate

Continuă acțiunea de plantare de arbuști la Rovinari

Autoritățile din Rovinari continuă acțiunea de plantare de arbori și arbuști ornamentali. Targetul propus pentru acest an este de 4000 de puieți plantați. În această etapă vor fi plantați aproximativ 400 de platani, 50 de magnolii și 200 de arbori ornamentali.

„Așa cum spuneam cu câteva săptămâni în urmă, vrem ca Rovinariul să fie primul oraș din România cu câte un copac plantat pentru fiecare locuitor.

Ideea este una mai veche, iar acest demers a fost început încă de anul trecut, atunci când au fost plantați peste 600 de arbori și arbuști ornamentali. Acum, că vremea ne permite, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au ieșit pe teren și s-au apucat de treabă. Primii arbori și arbuști au fost deja plantați și dau semene că au prins rădăcini. În această etapă vor fi plantați aproximativ 400 de platani, 50 de magnolii și 200 de arbori ornamentali. În acest fel încercăm să ajungem la targetul propus pentru acest an, respectiv 4000 de puieți plantați.

Treptat, vom acoperi toate zonele, dar atenția noastră va fi îndreptată și către zonele periferice, acolo unde au avut loc lucrări la infrastructura rutieră și nu se puteau face lucrări de amenajare peisagistică. Vreau să mulțumesc pe această cale, tuturor celor care pun umărul la acest proiect, consilieri locali sau angajați ai primăriei, dar și lucrătorilor Societății Servicii Publice Rovinari care dovedesc, zi de zi, că se pot adapta oricăror situații, de la igienizat subsoluri, reparații curente la infrastructură și chiar la înfrumusețarea orașului”, a transmis edilul din Rovinari, Robert Dorin Filip.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *