Ultima oră

Copil de doi ani a scăpat ca prin minune, fără nici o rană, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doar doi ani a căzut astăzi de la etajul patru al unui bloc, în Sibiu. Micuțul a scăpat fără minune, fără nici o rană.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență, astăzi, în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 15.01, în municipiul Sibiu, care anunța că pe strada Oslo, un băiețel, în vârstă de doi ani a căzut dintr-o locuință aflată la etajul 4 al unui bloc.

Din fericire, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au susținut că micuțul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din fața blocului, iar mai apoi pe pământ. Copilul a fost preluat de echipajul SMURD în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigații de specialitate. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

„Polițiștii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de doi ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani. Copilul a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la spital conștient.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident”, au susținut reprezentanții Poliției Sibiu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *