Actualitate

Cosmin Brehuță, urmărit penal pentru abuz în serviciu, în dosarul „Mansarda”

Investiția în sala de gym din mansarda Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, care poartă amprenta fostului manager Cosmin Brehuță, nu a rămas fără urmări pentru acesta. Lui Brehuță i s-a transmis, în scris, la Teatrul Dramatic că este urmărit penal, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a decis că acceptul directorului de a se sparge mansarda și a amplasa o fereastră, fără a deține autorizație pentru astfel de lucrări, este un abuz în serviciu.

Faptul că Brehuță este urmărit penal schimbă total datele problemei la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, cu atât mai mult cu cât fostul manager urma să conducă, totuși, instituția ca interimar, până la organizarea unui nou concurs. Nu este un secret că toți cei trei candidați înscriși în cursa pentru funcție au picat concursul, unul la debut, iar ceilalți doi, după interviu, și că postul de manager a rămas vacant. Primarul Romanescu îl avea în atenție pe Brehuță pentru perioada de interimat, adică până în jurul datei de 30 octombrie, dar cu actorul urmărit penal va pica și această intenție.

Teatrul este fără manager, iar belele se țin de instituție, fără că cineva interesat sa intre, mai adânc, în documentele acesteia.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *