Politică

Crede că liberalii încearcă “să mascheze” descinderile DNA de la CE Oltenia. Iordache: Romanescu ne blochează sistematic!

Primarul PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, susține că liberalii încearcă să mascheze scandalurile din interiorul PNL Gorj, generate de descinderile DNA de la Complexul Energetic Oltenia. În schimb, senatorul Iordache spune că vrea să facă acțiuni în urma cărora să rămână ceva în Tg-Jiu.

Marcel Romanescu are o explicație pentru care liberalii gorjeni au început să se focuseze pe diverse probleme din Târgu-Jiu. În opinia sa, încearcă să mascheze scandalurile din interiorul PNL Gorj, generate de descinderile DNA de la Complexul Energetic Oltenia, cu evenimente create artificial, precum cel cu gunoiul adus în saci în fața primăriei. Mai mult, Romanescu i-a taxat pe liberalii gorjeni și pentru evenimentul pentru copii pe care l-au organizat, sâmbătă, în Parcul Coloanei Infinitului. În opina sa, reprezentanții PNL Gorj ”s-au comportat ca într-un bâlci la țară”.

“Pe de-o parte, și acum vorbind serios, Târgu-Jiu este un bazin electoral extrem de important pentru orice formațiune politică și asta a văzut-o și PNL, când mă avea înainte de a ne elimina din această formațiune. (…) Cel care a organizat evenimentul de la Coloana Infinitului le-a creat foarte mult probleme și domnului Iulian Popescu și domnului Iordache. Foarte multe mămici și copii au plecat de acolo extrem de dezamăgiți, pentru că dacă, totuși, îl organizezi ca pe un eveniment, fă-l în așa fel încât toată lumea să se poată bucura. Am văzut pe internet reacții, am și discutat cu mămici care au fost prezente, acolo, și considerau că noi, ca autoritate, suntem implicați, nu am fost implicați în acel eveniment. Mai mult decât atât, s-au comportat ca într-un bâlci la țară, cu diverse balonașe, cu diverse saltele gonflabile, cu aparate pentru vată pe băț. Trebuie să înțeleagă că parcul de la Coloană este un parc cu o conotație extrem de importantă, adăpostește cea mai importantă opera a lui Constantin Brâncuși. Nu poți să te joci cu opera lui Brâncuși așa cum faci tu cu căprioarele la Murgești. E adevărat că, dacă interveneam, spunea că “Romanescu nu vrea să ne dea voie să organizăm astfel de evenimente”, a adăugat edilul.

În replică, senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, acuză că primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, ar bloca acțiuni pe care partidul său vrea să le organizeze în municipiu.

Mai exact, liberalii spun că vor să înfrumusețeze anumite zone verzi din oraș iar, acum, așteaptă acordul municipalității. Iordache afirmă că și la evenimentul pentru copii, organizat la finalul săptămânii trecute în Parcul Coloanei Infinitului, Poliția Locală a intervenit și a aplicat o amendă.

”Noi vrem să ducem o campanie constructivă, nu vrem să atacăm pe nimeni și nu avem de gând să scoatem în evidență lucrurile negative. (…) Am luat decizia să facem acțiuni în urma cărora să rămână ceva, numai că primarul ne-a blocat și ne blochează în continuare”, a afirmat senatorul Iordache.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *