ActualitateUltima oră

CSM Târgu Jiu primeşte refugiaţii din Ucraina

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu se alătură refugiaţilor din Ucraina. Conducerea clubului spune că la formaţia gorjeană evoluează două jucătoare din Ucraina care trec acum prin momente foarte dificile din cauza războiului de acasă. CSM Târgu Jiu a anunţat că își declară disponibilitatea de a ajuta refugiații din calea războiului, reprezentanţii clubului anunţând că sunt alături de sportivele din Ucraina care fac parte din lotul echipei de handbal

,,Stop războiului!

Suntem alături de sportivele noastre din Ucraina, Ira Zinatullina și Anna Ivanenko, de familiile lor și de întregul popor ucrainean!

CSM Târgu Jiu își declară disponibilitatea de a ajuta refugiații din calea războiului: „Ceea ce se întâmplă ne-a făcut să ne gândim foarte mult la sportivele noastre, la familiile lor, care au rămas blocate la Kiev, dar și la toți cei care, fără vină, sunt acum parte din acest tragic episod. Ne dorim ca totul să se termine cât mai repede pentru a se limita suferințele acestora. Ne-am gândit și cum am putea ajuta și noi într-un fel, și, prin ajutorul sponsorilor noștri, vom primi refugiați! Așa cum spuneam ne dorim ca totul să se termine cât mai repede, să ne putem gândi din nou doar la sport! Ira, Anna, suntem alături de voi!”, este mesajul pe care directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a ținut să-l facă public.

Şi primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu este alături de sportivele CSM Târgu Jiu, Ira Zinatullina și Anna Ivanenko, ambele din Ucraina. Acesta spune că se depun toate eforturile pentru ca sportivele să se simtă ca acasă.

,,Războiul desparte oameni și distruge vieți. Suntem alături de sportivele CSM Târgu Jiu, Ira Zinatullina și Anna Ivanenko, ambele din Ucraina, care acum sunt afectate de ceea ce se întâmplă acasă.

Suntem o familie aici, la Târgu Jiu, și simțim durerea celor de lângă noi. Este nedrept și totul pare un coșmar, o situație oribilă, imposibilă în lumea civilizată a secolului XXI. Vom avea grijă de sportivele noastre și facem toate eforturile ca aici sa se simtă acasă”, a anunţat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button