Monden

Cu câți bărbați s-a iubit Maria Constantin. A mărturisit chiar ea, fără pic de reținere!

Maria Constantin a devenit cunoscută în urma relației amoroase cu regretatul Marcel Toader. Dincolo de această legătură cu fostul jucător de rugby, artista de muzică populară din Târgu Jiu a avut și alte relații cu parteneri celebri. Cea care a mărturisit de curând cu câți bărbați s-a iubit a fost chiar Maria Constantin, care a vorbit cu sinceritate despre relațiile sale cu diferiți bărbați celebri, de-a lungul timpului.

Maria Constantin povestea într-o emisiune TV, că a avut doar cinci relații de iubire, iar două dintre acestea au fost alături de bărbați importanți în showbiz, scrie impact.ro. Pe lângă mariajul său cu Marcel Toader, cântăreața a trăit o poveste de dragoste și cu fotbalistul Dacian Varga.

Maria Constantin şi Dacian Varga au fost împreună timp de un an de zile. Deși mulți credeau că relația lor este una fericită, cuplul a luat decizia de a se despărți brusc. Niciunul dintre ei nu și-a dorit să expună problemele din cuplu, astfel că lucrurile s-au petrecut în cea mai mare discreție.

Artista a reușit să treacă peste perioadele dificile, astfel că a recunoscut că iubește din nou. În sfârșit, Maria Constantin și-a găsit echilibrul în brațele unui bărbat chipeș, Robert Stoica. „Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, a declarat Maria Constantin pentru sursa mai sus citată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button