Monden

Cuceritor de Târgu Jiu: A scos o colegă de trust la un suc la NUBA dar ochii îi fug după altele

Adrian Popescu sau Cuza, de la ”Noaptea Târziu”, este, fără doar și poate, un cuceritor. De când s-a rupt relația cu Ramona Olaru, s-a ”mișcat” bine printre tinerele domnițe dornice de afirmare. Oficial, însă, fondatorul trupei de parodii este singur, liber ca pasărea cerului. Așa că și-a permis s-o invite la o cafea pe Ilona Brezoianu (31 de ani), și ea o vedetă, acum coprezentatoarea emisiunii iUmor. CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi la masă și citiți mai jos ce s-a întâmplat!

Ochii i-au ”fugit” brusc lui Cuza și au măsurat, de sus până jos, bunăciune de brunetă! El, Cuza, deși pe scaunul din fața lui se afla ”invitata” Ilona. Actrița care, parcă dintr-un gest reflex, a țintit-o și ea cu privirea pe tinerica brunețică. A fost, așa, o trecere-n revistă a ”peisajului” de la terasa Nuba Cafe, pe acolo pe unde ”piesele” răsar precum ciupercile după ploaie. Dar Cuza-i Cuza, i se iartă, că are și el slăbiciunile lui pe care nu le poate înfrâna.

Altfel, foarte galant, Adrian s-a comportat impecabil cu invitata lui, pe care a chestionat-o, cel mai probabil, în privința diferitelor proiecte. La rândul lui, a părut să ”divulge” tot, relaxat, din scaunul primitor. Mai bine de o oră au stat la taclale cele două celebrități, alternând momentele de seriozitate cu cele amuzante. Nu este, însă, prima întâlnire a celor doi. În urmă cu aproape o lună, Cuza și Ilona ajungeau la It Bistro, iar la masa lor se așeza și Vincenzo Aiello, participant la reality-show-ul „Chefi la cuțite”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button