Ultima oră

Cum a comentat Mircea Badea faptul că Dorian Popa a avut un concert la Brănești

„Bine… am exagerat când am spus „concert”. De fapt a fost un mini-recital plătit din bani publici. Atmosfera a fost una de bâlci, iar spectacolul a costat enorm, adică 65.000 de lei, aproximativ 13.000 de euro. Atât a dat primarul Gheorghe Stoichiţoiu, edil PSD, ca să sprijine cultura”.

Dar ce să facă şi primarii, în an electoral, cu banii? Mini-recitaluri. Cu siguranţă s-au rezolvat toate problemele în comuna Brăneşti… Dorian Popa a fost chemat să presteze de Ziua Comunei Brăneşti. O tânără îi ţinea microfonul în timp ce el îşi avea câinele în braţe şi cânta: „înoată Cheluţu”. El a cântat într-un decor de… poveste. Scena a fost situată chiar lângă stadionul comunal şi a fost decorată într-un stil rural, cu macaturi şi cuverturi.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Atenţie: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa, ci la clişeul populist „românaşii sunt săraci”! Dorian Popa a fost într-o comună să presteze. Decorul, vestimentaţia, stativul, publicul entuziasmat de refren, versurile…. Nu, românaşii nu sunt săraci deloc. Au mulţi bani pentru asta!”, a zis Mircea Badea.

sursa: dcnews.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *