Monden

Cunoscută vlogeriță din Sadu va ajunge pe masa de operație. Se pregătește pentru o intervenție majoră la nivelul sânilor

Irina Deaconescu le-a dezvăluit urmăritorilor ei ce planuri are pentru perioada următoare, iar unul dintre ele este reprezentat de o operație majoră pe care a decis să și-o facă. Soția lui Cristi Manea va ajunge în curând pe mâinile medicului estetician.


Irina Deaconecu va fi supusă unei operații majore în perioada următoare. Influencerița a anuțat că a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a remedia transformările suferite de sânii ei în urma celor două sarcini pe care le-a avut. Iată ce are în plan să facă!

Irina Deaconescu se pregătește pentru o operație la nivelul sânilor

Soția lui Cristi Manea și-a deschis sufletul pe rețelele de socializare și a mărturisit că nu e mulțumită de felul în care arată sânii ei după ce și-a alăptat ambele fetițe și a folosit, de asemenea, pompa electrică. Astfel, Irina a ales să intervină chirurgical pentru ridicarea bustului și în curând va avea parte de o consultație în acest sens.

„Poimâine voi merge în București și știu că nu am apucat să vorbesc cu voi despre asta, doar că n-am știut cum să abordez neapăratt situația. Vor avea loc niște schimbări în zona asta (n.r. zona sânilor), dar nu vreau să aud păreri de genul ”n-ai nevoi”, ”nu-ți trebuie”. Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. ”Fetele” mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus.”, a transmis Irina Deaconescu prin intermediul InstaStories.

Tânăra mămică a mai menționat și că are emoții foarte mari, dar a ales să nu vorbească despre alegerea ei de a apela la bisturiu până acum, pentru că a ajuns să fie afectată de comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *