Ultima oră

De-a râsu’-plânsu’: Hoții au greșit casa pe care vroiau să o spargă, au luat proprietarii ostateci după care și-au cerut scuze și au plecat

Jaf neobișnuit în Bagno a Ripoli, Florența. Patru hoți care au greșit locuința pe care voiau să o spargă și-au cerut scuze proprietarilor luați ostatici, au pus toate lucrurile pe care le furaseră la loc, au făcut curățenie și au plecat.

Întâmplarea bizară a avut loc pe 15 noiembrie, într-o locuință din Bagno a Ripoli, în momentul în care proprietarii, doi bătrâni, fiica lor și copilul acesteia, luau masa, conform Il Messaggero.

Cei patru hoți au dat buzna în locuință, au închis proprietarii într-o cameră și i-au amenințat cu un pistol și o rangă. În timp ce răscoleau casa, în special subsolul locuinței, aceștia și-au dat seama că nu era locuința vizată.

Conform reconstituirii făcute de carabinieri, hoții căutau cu insistență ceva anume, însă fără succes. Casa era greșită!

La audieri, cei patru au povestit că au intrat în acea locuință convinși că proprietarul este un „avocat” cunoscut de ei. Și-au cerut scuze pentru jaf, au returnat tot ce furaseră – un ceas și câteva bijuterii – au făcut curățenie, mai ales în subsol unde au folosit și înălbitor pentru a-și șterge urmele, apoi au plecat.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button