MondenUltima oră

Decizie fără precedent luată de un milionar gorjean. Se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani!

Cristi Borcea a luat decizia de a se întoarce la „marea dragoste”, după nu mai puţin de 12 ani. Milionarul român e gata să investească din nou la Dinamo, echipa sa de suflet.

 

Cristi Borcea a declarat, în trecut, că Dinamo a fost „marea dragoste” a vieţii sale, fiind echipa pe care a condus-o până în 2012, atunci când a vândut pachetul majoritar de acţiuni lui Ionuţ Negoiţă.

Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani

Cristi Borcea nu va investi însă la echipa din Liga 1, ci la cea din Liga a 4-a, care luptă pentru promovare. CS FC Dinamo este patronată de Nicolae Badea, cel care are planuri măreţe la echipă.

Concret, conform fanatik.ro, Nicolae Badea vrea să îşi vadă echipa afiliată în Liga a 2-a, din sezonul viitor, şi i-a convins deja pe Cristi Borcea şi pe Ion Ţiriac să se alăture proiectului său.

De asemenea, pe lângă Cristi Borcea şi Ion Ţiriac, Nicolae Badea poartă negocieri şi cu alte companii uriaşe, care să se alăture proiectului său. Şi Mircea Lucescu este dorit de omul de afaceri la echipa sa, urmând ca „Il Luce” să ia decizia finală în privinţa viitorului său în vară, dat fiind faptul că îşi doreşte să antreneze şi în străinătate, dar are ofertă şi de la Rapid.

Cristi Borcea a condus-o pe Dinamo, echipa din Liga 1, în perioada 1995-2012. În acest timp, echipa din Ştefan cel Mare a cucerit nu mai puţin de 13 trofee.

De asemenea, Borcea şi-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Dinamo. Omul de afaceri a recunoscut că nu femeile din viaţa lui, ci echipa din Ştefan cel Mare a fost marea lui dragoste: „Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara, și noaptea, și de Crăciun, și de Paște”, declarat Borcea, în trecut.

Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentin Pelinel, cea de-a treia soţie a lui (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Omul de afaceri a mai fost căsătorit şi cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, iar în total are nouă copii, cu patru femei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *