Dezvăluiri

Deputatul Pecingină s-a rupt de Câțu! Gigi, în conflict și cu Vîlceanu

Parlamentarul liberal Gigi Pecingină s-a rupt de amicul sau Florin Câțu dar s-a separat și de Dan Vîlceanu. O spune Vasile Popeangă, fostul parlamentar, acum simplu membru al PNL Gorj, care a făcut o analiză a situației din organizației, pornind de la faptul că liderii partidului au intrat, intenționat, într-un con de umbră, luând distanță de fostul președinte al partidului. Vasile Popeangă susține că Florin Câțu trebuie să se aștepte să fie înjunghiat pe la spate de cei pe care îi credea prieteni, excepție nefăcând cei doi lideri de la Gorj. Asta mai ales după ce va pierde funcția de președinte al Senatului și va părăsi poate chiar și partidul.

Potrivit lui Popeangă, Gigi Pecingină, care activează la organizația PNL a sectorului 3 din capitală, nu ar avea nicio șansă să prindă vreo candidatură pe un loc eligibil din poziția de conducere ocupată la această filială. Popeangă susține că Pecingină ar fi avut noroc că în partid a ajuns, pe ultima sută de metri, Ion Iordache, care a făcut posibil ca PNL Gorj să obțină un post de senator și încă unul de deputat, la redistribuire.

Profesorul Popeangă a menționat, de asemenea, că nu trebuie însă ignorat faptul că Vîlceanu a deținut o funcție politică la vârful PNL, de mare importanță, cea de secretar general, cum nu poate nega că apreciază faptul că deputatul de Gorj a făcut pasul înapoi când Câțu a fost dat jos din funcția de președinte al Partidului.

Fostul parlamentar Popeangă spune însă că sunt nemulțumiri în PNL Gorj, în rândurile primarilor organizației care nu au primit sprijinul scontat de la cei care au ajuns să ocupe funcții de vârf, și subliniază că Vîlceanu și Marcel Romanescu nu vor colabora niciodată în mod sincer, ci doar pentru strângere de capital electoral pentru partid, ori când interesele lor sunt comune.
Cu o experiență politică vastă, Vasile Popeangă anunță mari surprize la alegerile locale pentru municipiul Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button