Eveniment

Descinderi nocturne la Berlești! Poliția, la locuința unui localnic acuzat de furt

Mai multe echipaje de poliție au ajuns marți noaptea la orele 23:30 la locuința unui cetățean din comună Berlești, sat. Gâlcești. Practic, cinci autospeciale au fost parcate în fața locuinței lui Florin Slabu, cetățean acuzat de furt. Pe numele acestuia există mai multe plângeri penale pentru furt din gospodăriile localnicilor dar și pentru violare de domiciliu. Plângeri similare nu există doar la Poliția Berlești ci și la Poliția Târgu Logrești.

Proprietarul casei nu a fost ridicat de anchetatori. Polițiștii au fotografiat, potrivit martorilor, casa respectivului din exterior și din interior și ar fi stat trei ore în incinta locuinței. Polițiștii criminaliști au demarat astfel o anchetă în urma sesizărilor repetate ale localnicilor din zonă la adresa celui care prestează drept paznic pe timp de noapte la podul care se construiește peste râul Amaradia.

Florin Slabu este unchiul celor doi tineri care au fost prinși, anul trecut, după ce au spart un magazin și trei case pe raza comunei Licurici.

Așteptăm însă finalul acestei anchete, demarate la Berlești, deoarece localnicii așteaptă soluționarea plângerilor la adresa respectivului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button