Monden

Dieta prin care o SEXY BLONDĂ din Gorj a slăbit 15 kg

Toată lumea a observat corpul sculptat al frumoasei blonde, însă puțini știu câte eforturi depune pentru a-l păstra așa. Roxana Ionescu, gorjeanca crescută la Bustuchin, recunoaște că metabolismul îi dă deseori bătăi de cap, întrucât se îngrașă repede și slăbește greu.

Pentru a scăpa de riscul kilogramelor în plus, „Mama Natură” are propria „rețetă”. Iar, datorită schimbărilor pe care le-a adoptat, a reușit să scape de 15 kilograme.

Lupta cu greutatea pare că a fost câștigată de divă, iar secretul său s-a bazat pe un stil de viață mai echilibrat. Alimentația s-a dovedit extrem de importantă.

Roxana Ionescu a înlocuit mâncărurile nocive cu salate, supe, pește și lactate dietetice însă acest lucru nu a funcționat fără mișcare. Din rutina vedetei nu lipsește sportul, nici măcar în vacanțe. Câteodată, poftele sunt cel mai mare dușman al „Mamei Natură”, dar ea se abate foarte rar de la propriile reguli.

„O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic”

Dincolo de alimentele ușoare, Mama Natură respectă cu strictețe orele de masă, fapt care o ajută să aibă un corp sănătos.

“Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste.

Aceste pofte «nocive» mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.

La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.

O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, a povestit Roxana Ionescu, cu ceva vreme în urmă, pentru Revista Taifasuri.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/