Eveniment

Directoarea de la Grădinița „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu s-a debarasat de colega de la catedră, după ce educatoarea a ajuns la spital!

Deciziile abuzive ale directoarei de la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu continuă, după ce mai multe plângeri, legate de comportamentul său abuziv, au ajuns la autorități, inclusiv la Ministerul Educației. De altfel, Camelia Bălănescu demonstrează că toate deciziile unilaterale pe care le ia au legătură cu păstrarea poziției ei de conducerea în fruntea grădiniței, motiv pentru care își găsește tot felul de dușmani imaginari în anumiți subordonați din unitatea de învățământ. Așa a ajuns pe lista neagră și una dintre educatoarele care lucrează de trei ani în această grădiniță. Dezavantajul salariatei a fost doar că a trebuit să împartă grupa mică, din această toamnă, chiar cu directoarea, care a decis din acest an școlar să fie și manager al grădiniței și cadru didactic. Problemele și tensiunile către educatoarea cu care împărțea directoarea clasa au început încă din prima zi de școală, lucru văzut și de părinții preșcolarilor care au asistat neputincioși la nemulțumirile directoarei la adresa colegei sale. Aceasta s-a supărat brusc că nu mergea internetul, că laptopul nu era conectat la internet. Ziua următoare înțepăturile au continuat și au culminat cu participarea cadrelor didactice la o acțiune de ecologizare în Târgu Jiu.

Apostrofată că nu ar fi salutat!

La acțiunea de ecologizare, pentru că nu i-a convenit că educatoarea a venit acolo alături de alte colege, numite de aceasta „noua conducere”, directoarea s-a luat de colega ei de la catedră. Asta, pe motiv, că aceasta nu ar fi salutat. La o oră după incident, educatoarea, care a plâns pentru nedreptatea făcută, a ajuns la Urgențe.
Auzind că subalterna sa este la UPU, directoarea nu numai că nu manifestă empatie ci chiar îi transmite printr-un mesaj că o va mută la altă grădiniță.
Chiar dacă educatoarea este titulară i s-a transmis că „pentru liniștea sa” este bine să fie mutată la unitatea din Debarcader, structură a grădiniței cu program prelungit.

Mutată la altă grupă!

Educatoarea intră, urmare a afecțiunilor, în concediu medical, dar îi face plângere directoarei la IȘJ Gorj, pentru comportament abuziv. Cadrul didactic susține că nu știe, efectiv, pentru ce suportă consecințele acestui comportament abuziv la adresa sa. Cert este că, urmare a transferării unei colege mai aproape de casă, educatoarea a fost anunțată că va rămâne în grădiniță, dar la o altă clasă.

Inspectoratul Școlar bate pasul pe loc! Trei sesizări, nicio comisie în grădiniță

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat că împotriva directoare grădiniței s-au depus trei plângeri. Până la această oră, însă, comisia de anchetă anunțată nu și-a făcut însă apariția în grădiniță. În afară de presă, nimeni nu a întrebat-o pe Camelia Bălănescu dacă a greșit prin comportamentul său. Deja mai mulți salariați ai grădiniței au făcut plângeri la adresa directoarei. Aceasta a refuzat, telefonic, să comenteze plângerile la adresa sa, de care spunea că nu știe nimic.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *