Ultima oră

Doi soți au fost înjunghiați. Unul dintre ei a murit

O femeie a murit, iar soţul său a fost dus la spital, duminică seară, cei doi soţi fiind înjunghiaţi de un bărbat, în localitatea ilfoveană Bragadiru. Fiul celor doi a fost cel care a anunţat poliţia. Un suspect în cazul agresiunii a fost identificat şi prins, aflându-se în custodia poliţiştilor.

Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Ilfov, poliţiştii au fost anunţaţi duminică seară, prin numărul 112, de către un bărbat cu privire la faptul că părinţii săi au fost înjunghiaţi de către un bărbat.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor din competenţă, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă şi că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate”, transmite Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *