Dezvăluiri

Dosarul privind Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, în pronunțare la Tribunalul Olt

Instanța Tribunalului Olt care judecă dosarul nr.799/95/2019, strămutat de la Tribunalul Gorj, privind constatarea nulității actului de cumpărare a Casei de Cultura a Sindicatelor de către Primăria Târgu Jiu, a rămas în pronunțare la termenul din 9 decembrie. Instanța a amânat însă pronunțarea pentru 18 decembrie când va decide dacă admite sau nu cererea reclamantei Asociația Națională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din Romania. Primăria Târgu Jiu are calitate de intimat în dosar, mai precis adjudecatar, în timp ce Fundația Casa de Cultura a Sindicatelor Târgu Jiu, prin lichidatorul Consulting Company IPURL, are calitate de pârât. Ultimii fiind cei care au vândut Casa de Cultura a Sindicatelor din Târgu Jiu cu acordul judecătorului sindic către UAT Târgu Jiu.

Intervenienți în dosar, in favoarea reclamantei, sunt un ONG, care nu își are locul in poveste, fiind vorba de Asociația Lupta Împotriva Corupției Crimei Organizate Intern și Internațional și Uniunea Județeană a Sindicatelor Libere Gorj, cu sediul în Prefectură.

În acest dosar sunt două interese: reclamanta și intervenienți au interes să pună mâna pe Casa de Cultura și să o exploateze in interes personal fără reabilitare dar și UAT Târgu Jiu care are deja un proiect pentru modernizarea acesteia și reabilitarea când n-ai rapida a clădirii.

Casa de Cultura a Sindicatelor din Târgu Jiu se afla într-o stare avansată de degradare. Se vede clar că cine a deținuți anterior nu a urmărit decât închirierea spațiului nu și întreținerea lui.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *