Dezvăluiri

Economia la fondul de salarii, mai mare de 70 de lei! Liderii au comentat subțire, la Comisia Mixtă a CEO

Unul dintre subiectele importante ale Comisiei Mixte a CEO de marți trebuia să fie economia la fondul de salarii, adică felul în care se vor împărți cei 70 de lei, care trebuiau dați beneficiarilor de acum trei luni de zile. Din păcate însă, discuțiile pe acest subiect au fost sterile și se bănuiește chiar că liderii au cedat și deși puteau să ceară peste 80 de lei de salariat, nu au făcut nimic în acest sens. A rămas ca subiectul ,,ciripit” ieri să fie rediscutat, când liderii sunt cu burțile pline.

La Comisia Mixtă a CEO, majoritatea liderilor de sindicat erau flămânzi, pentru că au fost lipsiți de vlagă în fața administrației, semn că erau cu burțile goale și nu mai aveau glas. Astfel, nu se poate explica, lipsa lor de reacție, legat de împărțirea economiei la fondul de salarii care se tot discută de câteva ședințe dar nu se stabilește nimic.

Probabil sindicaliștii șefi cred că minerii și energeticienii nu au nevoie de acești bani fiind prea îndestulați de salariile ciuntite din cauza șomajului tehnic pentru Covid.

De altfel, cu mațele chiorăind, liderii nu au avut chef să pună în discuție nici măcar reorganizarea din companie, numirile de noi directori și șefi, majoritatea politici.

Liderii au preferat doar să încaseze banii pe combustibil și pe ziua pierdută, dar plătită, la Comisia Mixtă de marți, unde nu s-a parafat, din păcate, nimic, pentru angajații care așteaptă orice leu de câteva luni de zile.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button