Dezvăluiri

Membru în CA-ului Liceului Tehnologic Motru, în grevă foamei la Ministerul Educației! Pancarte bombă cu ilegalitățile din învățământul gorjean

Profesorul Valeriu Drulă, membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic Motru a plecat miercuri seara la București pentru a intra de astăzi în greva foamei în fața Ministerului Educației. Profesorul Drulă a recurs la această formă de protest urmare a neaplicării niciunei măsuri administrative celor care au produs numeroase abuzuri și ilegalități în unitatea de învățământ din Motru și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Drulă a pregătit niște pancarte pe care le va expune în fața Ministerului Educației, care conțin, îndemnuri la adresa liderului PNL Gorj dar și la adresa ministrului Educației pentru luarea măsurilor care au fost ignorate de către decidenți în ultimii aproape doi ani de zile. Interesant este că una dintre pancarte conține și fragmente la rapoartele de control ale Corpului de Control al ministrului Educației, fragmente nepuse în aplicare la nivelul IȘJ Gorj. De altfel, neluarea acestei măsuri a permis, potrivit protestatarului, accederea, din nou în funcție, a fostei directoare Adela Ruseț, în complicitate cu inspectoarea generală a ISJ Gorj.

De altfel, proba de interviu la concursul pentru directori, finalizat recent, a fost susținută de câștigătoarea competiției în fața unei comisii formată din persoane favorabile candidatei. Practic, două din trei membre ale comisiei făceau parte din cercul de apropiați ai candidatei.

Există posibilitatea ca membru CA, Valeriu Drulă, în grevă foamei sa i se alăture și alți profesori din LT Motru deoarece un grup de cadre didactice de la unitatea de învățământ amintită vor ajunge în această dimineață la Ministerul Educației.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *