Ultima oră

Ei sunt cei patru TINERI care au MURIT în accidentul de la Craiova

Victimele accidentului petrecut în noaptea de joi spre vineri, 27 spre 28 februarie 2020, au fost identificate de către polițiști, în cazul a doi bărbați fiind nevoie de amprentare.

Patru tineri, o fată și trei băieți, au decedat într-un groaznic accident rutier petrecut noaptea trecută la intrare în orașul Balș, dispre Craiova. Tinerii, cu vârste cuprinse între 20 și 30 ani, se aflau într-o mașină Dacia Logan, băiatul de 24 ani care era la volan pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând pe contrasens, unde mașina a fost lovită de un tir.

La volan se afla Roberto Andrei Bărbulică, iar pe scaunul din dreapta sa, Claudia Elena Grigore, prietena tânărului, în vârstă de 20 de ani.
Pe bancheta din spate se aflau alți doi tineri, Vasile Pădurețu, un cunoscut consummator și traficant de droguri, care, de altfel, era sub control judiciar și nu ar fi trebuit să părăsească localitatea, și Marius Iulian Butariță, ultimii doi fiind recunoscuți în urma amprentării, pentru că rudele au avut dubii, șovăind la identificare.


Ultima postare a tinerei, pe profilul public de facebook/Claudia E. Grigore, este un mesaj prevestitor, spun acum prietenii care au început deja să lase mesaje de condoleanțe. „De toate vei mai găsi, numai timp nu“, a postat tânăra cu nici 24 ore înainte de accident.

   
Sursă
gds.ro

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *