DezvăluiriUltima oră

Elevă testată POZITIV cu COVID-19! Prima clasă în on-line, după două zile de la începerea școlii!

Elevii unei clase de la Școala Generală ”Pompiliu Marcea” din Tg-Jiu abia ce s-au revăzut și trebuie, din nou, să stea acasă și să desfășoare cursurile on-line, după ce o colegă a lor a fost testată pozitiv cu COVID-19. Au trecut doar două zile de la începerea noului an școlar, iar elevii au revenit în bănci, însă cel mai pesimist scenariu arăta că cel puțin pentru o lună cursurile se vor desfășura cu prezența fizică a elevilor, numai că situația epidemică pare să grăbească revenirea la predarea online.

 Părinții elevilor dintr-o clasă de la Școala Generală ”Pompiliu Marcea” au fost anunțați, marți după-amiaza, despre faptul că o elevă din clasa a VI-a a fost testată pozitiv și, începând de miercuri cursurile se vor muta în on-line pentru următoarele două săptămâni.

Dirigintele a fost cel care le-au dat vestea părinților și a încercat să nu creeze neliniște în rândul acestora și al copiilor: ”Nu intrați în panică nici voi nici părinții și urmăriți dacă apar simptome și la voi și la membrii familiei”

Profesorul a dat asigurări că în următoarele două zile se vor rezolva programele on-line și elevii vor urma cursurile în acest mod.

Este al doilea an la rând când școala începe în pandemie și, deși mulți își puneau speranțe într-o ameliorare a situației epidemice, lucrurile nu evoluează tocmai bine. Bilanțul cazurilor de COVID a crescut, marți, la 44 de cazuri în Gorj, de patru ori mai mult comparativ cu ziua precedentă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button