Monden

Este sau nu însărcinată o cunoscută cântăreață din Târgu Jiu?! Ce a spus artista!

Mira este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes enorm atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi, când are parte de o mulțime de concerte în toate colțurile României. Frumoasa artistă originară din Gorj trăiește o poveste de dragoste cu Andrei, un tânăr talentat din echipa ei.

Fanii cântăreței o acaparează cu multe complimente, în mediul online, dar și întrebări la care Mira nu ezită nicio clipă să răspundă. De data aceasta, vedeta a fost pusă în dificultate de o curiozitate a unui internaut, căruia a ales să-i ofere și răspuns.

Mai precis, Mira a fost informată de faptul că fanul respectiv a avut un vis cu ea gravidă. Cântăreața s-a amuzat copios, iar mai apoi le-a arătat burtica de ”gravidă” tuturor. ”Luna a treia… de pepene”, spune Mira, pe contul ei de Instagram.

De mai bine de un an, Mira trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Iar Andrei, tânărul care i-a furat inima, pare să fie sufletul-pereche al cântăreței care a cunoscut celebritatea după participarea la show-ul ”Vocea României”. În urmă cu ceva timp, în platoul unei emisiuni TV, Mira a făcut mărturisiri legate de relația pe care o are cu Andrei. „Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care… știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și… Nici noi nu ne-am dat seama că s-a întâmplat (n.r. relația), mai ales că s-a întâmplat după ce ne-am cunoscut. Au trecut ceva luni”, mărturisea Mira.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button