Dezvăluiri

EXCLUSIV: Plaveti anunță ce se întâmplă cu cei 1800 de ”determinați”!

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, a vorbit, în exclusivitate, pentru GorjOnline, despre soarta celor 1800 de angajați cărora le expiră contractele de muncă la sfârșitul acestei luni.

Plaveti confirmă faptul că nu tuturor angajaților o să le fie prelungite contractele de muncă, iar acest lucru nu depinde de el. Mai exact, este vorba de angajații care au avut abateri disciplinare și despre cei care activează în carierele miniere care urmează să se închidă în perioada imediat următoare.

„Acolo unde se restrânge activitatea o să fie un număr de persoane care o să părăsească Complexul Energetic Oltenia. De asemenea, cei care au abateri disciplinare și absențe nemotivate, concedii fără plată sau cei care nu s-au adaptat și nu-și fac treaba bine se vor regăsi pe listă. Aici am o mențiune, persoanele respective nu le stabilește Directoratul, ci șeful de carieră sau de centrală. Ei o să ne spună cu cine colaborează cel mai bine. Pe estimarea noastră este vorba de o sută, o sută și ceva de oameni”, a declarat Plaveti.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *