Eveniment

EXCLUSIV VIDEO! Tânăr paralizat de drogul „zombie”, pe o stradă din Tg-Jiu!

Un tânăr a fost filmat, joi, aproape de orele serii, pe strada Vasile Alecsandri din Tg-Jiu, în zona din apropierea Bisericii Sfântul Nicolae, într-o poziție nefirească, aplecat și lipsit parcă de putere. Inițial, trecătorii au crezut că tânărul se afla sub influența alcoolului, însă unii martori la această scenă spun că bărbatul a stat în jur de 30 de minute cu mâinile atârnând în față, într-o poziție ciudată și nu avea reacțiile unuia care a băut peste măsură, ci mai degrabă părea drogat. Specialiștii antidrog consultați de jurnaliștii GorjOnline susțin că tânărul are comportamentul celor care se droghează cu așa numitul drog ”zombie” care face ravagii și printre tinerii din Gorj.

 

Tânărul a atras privirile celor care au trecut, joi seara, în jurul orelor 20,00, prin zona Bisericii Sfântul Nicolae din Tg-Jiu, din cauză că se afla pe carosabil și avea unele mișcări nefirești, ca și cum ar fi fost sub influența alcoolului.

Totuși, câțiva dintre trecători, dar și specialiștii antidrog înclină să creadă că acesta era drogat, având în vedere poziția în care a stat, zeci de minute, cu corpul aplecat și mâinile atârnând în față.

Poziția este specifică celor care se droghează cu drogul numit ”zombie”, un halucinogen puternic ” cu efecte cutremurătoare asupra sănătății fizice și psihice pentru cei care le consumă. Efectele secundare pot fi de-a dreptul înfricoșătoare, ajungând chiar până la convulsii sau comă”, după cum explica reputatul medic ieșean Tudor Ciuhodaru, pentru presa centrală.
Consumatorii de ”zombie” spun că, după primul fum, amorțesc picioarele și mai apoi tot corpul, adică provoacă o stare de somnolență cu mișcări necontrolate.

Imagini cu tineri paralizați de drogul ”zombie”, un drog din categoria etnobotanicelor, sunt surprinse adesea în diferite locuri din țară, oferind un tablou înspăimântător al efectelor acestei substanțe.

Drogul poartă această denumire după efectele pe care le dă substanța de tip etnobotanic, iar efectele produse ca urmare a consumului fac persoana să arate ca un zombi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *