Eveniment

Fata dispărută de la Albeni a fost găsită! A urcat într-o mașină cu numere de Anglia și volan pe dreapta

Adolescenta din Albeni, dispărută patru zile de pe raza localității, a fost găsită. Familia fetei era disperată mai ales că tânăra a plecat de acasă, noaptea, după ce a vorbit la telefon cu o femeie, motivând că a comandat niște cărți și trebuie să le ridice. Adolescenta a plecat cu banii în mână de acasă, dar a fost văzută urcând într-un autoturism cu numere de Anglia, cu volan pe dreapta. Părinții au luat în calcul că fata ar fi fost luată de un interlop. Patru zile mai târziu era depistată la locuința ,,răpitorului”, într-un bloc din Târgu-Jiu, unde a spus că a plecat de bunăvoie.

Florentina Clipici de 17 ani este fiica fostului boldoexcavatorist al Primăriei Albeni, de loc din Bolbocești. Salariatul a demisionat din funcție recent, după ce s-a certat cu primarul comunei, Ionuț Stan. Postul lui Clipici a fost scos de edil la concurs. O dată cu plecarea omului din primărie parcă au apărut probleme, dovadă că, săptămâna trecută, fiica lui Clipici, în vârstă de 17 ani, a dispărut în mod inexplicabil. Părinții și bunicii fetei au fost consternați deoarece fata a fost sunată la telefon de o femeie și a plecat de acasă să ridice niște cărți. Adolescenta ar fi motivat familiei, plecând în grabă, seara după ora 22.00, că i-au venit cărțile comandate pe internet, lăsând în urma sa becul la cameră aprins, spun martori din localitate.

Fata a fost văzută ultima dată la podul din Albeni, unde o cameră de luat vederi a surprins-o urcând într-un autoturism cu numere de Anglia, cu volan pe dreapta. Fata a fost filmată urcând de bună voie în mașină, ca pasager în spate.

Aici i sa pierdut urma, părinții disperați încercând să-și facă propria anchetă când au văzut că trec zilele iar fata de 17 ani nu revenea acasă. Aceștia au anunțat dispariția la poliție, iar cu câteva zile în urmă, la locuița familiei Clipici s-au prezentat mai mulți polițiști pentru a discuta cu familia. Fata, elevă a Colegiului Spiru Haret din Târgu-Jiu, avea telefonul închis.

Adolescenta a dispărut de la domiciliu miercuri seara, fiind căutată de poliţişti până duminică când a fost găsită după imaginile video. Tânăra că a fost găsită într-un bloc din Târgu-Jiu și a spus că a plecat de bunăvoie.

Tatăl fetei a fost cel care a anunțat, miercuri, poliția. Rudele o descriau pe minoră drept un adolescent liniștit, conștiincios la școală, un copil cuminte care învăța bine și care nu e creat niciodată probleme. Interesat a fost că fata a plecat de acasă și a luat cu ea și cartea de identitate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button