Ultima oră

Fiica senatorului Vergil Chițac a anunțat că tatăl ei a fost transferat la terapie intensivă

Fiica senatorului liberal Vergil Chițac, Irina, a anunțat, luni, pe Facebook că tatăl său, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă. Vergil Chițac este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soția și fiul său care sunt și ei internați în spital, care și-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire și care a fost mutat ieri (duminică – n.r.) la terapie intensivă. În aceste momente tatăl meu are nevoie de suport, de rugăciune și de dovezi de umanitate din partea tuturor. Înainte de toate, parlamentari, asistente, avocați, șoferi, suntem toți tați, mame, fiice, fii, frați, surori, prieteni și OAMENI”, a transmis luni, pe Facebook, Irina, fiica senatorului Vergil Chițac.

Senatorul a fost depistat, vineri, pozitiv la Covid-19.

Liberalul a fost dur criticat după ce a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța fără izoletă și fără să poarte echipament de protecție. Șeful ISU Constanța a precizat că transportul a fost realizat conform procedurii Departamentului pentru Situații de Urgență, care îi permite acest lucru.

Senatorul Vergil Chițac a fost prezent pe 9 martie în Parlamentul României, iar trei colegi liberali care au intrat în contact cu acesta au fost depistați, de asemenea, pozitiv.

Soția și fiul senatorului sunt și ei internați, infectați cu noul virus.

sursa: europafm.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close