Dezvăluiri

Filmul complet, în cazul bătăușului din Poliția Locală! „Bă, tu știi cine sunt eu?” Sângele victimei, pe asfaltul din fața blocului unde a fost agresată!

Episodul al cărui protagonist a fost șeful Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu, Claudiu Gheorghe Breazu, în urma căruia acesta este anchetat penal pentru lovire și cercetat în Comisia de etică, este unul extrem de violent. Târgujienii care au asistat la scenele de duminică noaptea, povestesc îngroziți cum un tânăr a fost lovit cu pumnii și picioarele, fără niciun motiv, de către polițistul local. Tânărul a ajuns, plin de sânge, la spital, iar urmele scandalului încă se mai văd în fața blocului nr.4 de pe strada G-ral Christian Tell.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a comunicat că, ”în noaptea de 13/14 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada General Christian Tell, a fost lovit, fără un motiv anume, de către un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Persoana vătămată s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Conform martorilor oculari, totul s-a întâmplat în jurul orelor 00,30 când Claudiu Breazu a spart geamul de la intrarea în scara nr.3 a blocului 4 din strada G-ral Christian Tell și imediat s-a năpustit cu pumnii și picioarele pe un tânăr care plimba câinele în zonă.

”S-a dus la un om care trecea pe acolo și l-a agresat, întâi verbal, cu înjurături și amenințări, și zicea «Bă, tu stii cine sunt eu?». Când a sunat omul la 112, i-a spart și telefonul după aceea la agresat fizic cu pumnii și picioarele și urla când îl lovea «Te omor, bă». E și acum sânge pe asfalt.”, spune un cetățean care locuiește în acel bloc și a asistat la scenele violente.

Bărbatul spune că polițiștii veniți la fața locului au încercat să-l calmeze pe Claudiu Breazu, iar violențele s-au derulat în prezența soției acestuia.

”A alergat după el și l-a lovit. Îi curgea sânge din nas și la toate astea a asistat soția polițistului local, care a venit cu mașina la fața locului, fiind anunțată de sora lui Claudiu Breazu, pentru că locuiește în acel bloc și a coborât și ea și a încercat să-l calmeze. Când a venit poliția îi spuneau «Claudiule, ce ai, mă, stai liniștit», iar pe cel bătut îl tot întrebau dacă vrea să facă plângere. Omul a cerut să fie dus la spital la urgențe și a plecat cu doi polițiști.

Târgujianul povestește că oamenii din toate blocurile din zonă au asistat la aceste scene, iar după ce tânărul a fost dus la spital, polițistul local Breazu a continuat să urle.

”Breazu a rămas acolo și tot urla, făcea scandal, înjura, amenința. Oricum, erau mulți oameni ieșiți pe geamuri și balcoane, deoarece Breazu cu mult înainte să vină poliția urla, înjura și oamenii au ieșit să vadă ce se întâmplă”, a adăugat bărbatul.

Geamul spart de la intrarea în bloc fusese înlocuit, marți, după-amiază, însă urmele de sânge uscat pe asfalt încă se puteau observa ușor, în locul în care tânărul a fost lovit de către Claudiu Breazu.

Reamintim, Claudiu Breazu a fost numit, la începutul acestei luni, printr-o dispoziție a primarului Marcel Romanescu, în funcția de șef al Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu. După acest incident, în urma căruia s-a ales cu dosar penal, primarul Romanescu a dispus suspendarea din funcție a polițistului local.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button