Actualitate

Finanțare pentru antreprenorii în turism, la Țânțăreni

Administrația Comunei Țânțăreni vrea să vină în sprijinul celor care vor să contribuie la dezvoltarea turismului local, antreprenoriatului și dezvoltarea infrastructurii. În acest sens, cei care sunt interesați de aceste lucruri trebuie să aplice pentru a obține o finanțare în acest sens. Sumele nu sunt deloc de neglijat și pot ajunge până la 300 de mii de lei.
„Asociația Grupul de Acțiune Locală „Trei Coline” anunță concurs de granturi în cadrul Programului LEADER pentru antreprenorii, autoritățile publice locale și organizațiile non – guvernamentale, care activează în localitățile Trifești, Pripiceni-Răzeși, Peciște, Ignăței, Meșeni, Răspopeni, Tîrșiței, Scorțeni, Chiștelnița, Țânțăreni. Prin acest concurs, GAL-ul își propune să susțină ideile de dezvoltare a localităților din microregiune.
Dacă ai o inițiativă/idee ce poate contribui la dezvoltarea turismului local, antreprenoriatului, dezvoltarea infrastructurii locale, etc., te invităm să aplici pentru finanțare. Subvențiile vor fi oferite de MAIA și AIPA, iar suma lor ajunge la 200 000 lei, pentru proiecte individuale și 300 000 lei, pentru parteneriate”, este anunțul administrației locale. Cei care doresc să obțină mai multe informații pot accesa site-ul Primăriei Țânțăreni pentru mai multe detalii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *