Dezvăluiri

Fost primar, judecat pentru omor, în cazul accidentului în care și-a pierdut viața Roxana Mădălina Bîzu! Tânăra l-a fotografiat dezbrăcat și legat cu cătușe erotice roz!

Procurorii gorjeni au finalizat cercetările în dosarul cumplitului accident rutier, în urma căruia Roxana Mădălina Bîzu, o tânără de numai 25 de ani, din Drăguțești, a decedat și l-au trimis în judecată, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, pe fostul primar al localității Baia de Aramă, Rafael Ionel Dunărințu. La momentul accidentului, aprilie 2017, au existat speculații cu privire la faptul că tânăra a fugit dintr-o pensiune de lângă Baia de Aramă, unde participa la o petrecere, după ce l-a fotografiat dezbrăcat, legat cu cătușe erotice cu puf roz, pe Dunărințu, cu care ar fi avut o relație amoroasă, iar acesta ar fi plecat în urmărirea ei, numai că, pe la Peștișani, Roxana a scăpat autoturismul de sub control, s-a izbit de un stâlp de electricitate și a murit. Dosarul în care a fost trimis în judecată Rafael Dunărințu se află pe rolul Tribunalului Gorj, iar judecătorii au menținut măsura preventivă a controlului judiciar instituită de procurori.

Fostul primar al orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, a fost trimis în judecată, la finele lunii iulie a.c., pentru comiterea infracțiunii de omor. Alături de Dunărințu, mai are calitatea de inculpat și un anume Stelică Mărgelu. Dosarul are legătură cu moartea tinerei de 25 de ani din Drăguțești, Roxana Mădălina Bîzu, fiind citați, în calitate de părți civile, părinții acesteia.

Tragedie

Roxana Mădălina a fost invitată, pe 28 aprilie 2017, la o petrecere privată la restaurantul ”Select” din localitatea Brebina, aflată în vecinătatea orașului Baia de Aramă.

Înainte de a începe petrecerea, în acea locație și-a făcut apariția primarul, din acea vreme, al orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, cu care Roxana Mădălina avusese o relație amoroasă, în urmă cu puțin timp. Potrivit unor surse, tânăra devenise, între timp, iubita unui apropiat al lui Dunărințu. La un moment dat, partenerul Roxanei a plecat cu mașina primarului, un Porsche Panamera, să aducă alți invitați, de undeva din apropiere. Conform unor surse, în acel timp, tânăra ar fi intrat în camera în care era cazat primarul și au existat câteva momente mai tandre, în amintirea vremurilor în care au fost împreună. Tânăra l-ar fi legat pe Dunărințu cu niște cătușe erotice roz și l-a fotografiat pe acesta semi-dezbrăcat, moment în care între cei doi s-ar fi declanșat un conflict. Primarul i-ar fi reproșat că vrea să-l șantajeze, iar Roxana Mădălina a fugit din cameră, desculță, doar într-o cămașă, sutien și bikini, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă.
În locul numit Dealul Manii, la intrarea în Peștișani, dinspre Tismana, tânăra a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul într-un copac, iar de acolo a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, și a decedat pe loc.

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului, un localnic din acea zonă, le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de impactul autoturismului cu stâlpul, când a ieșit din casă a văzut un SUV de culoare neagră, cu număr de Timiș, care a întors și a demarat în trombă.
Polițiștii care au ajuns în acea noapte la locul tragediei spun că, într-adevăr, tânăra era desculță, având doar lenjeria intimă pe ea și cămașa cumva ieșită de pe corp, în urma dinamicii accidentului. Acest aspect le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, mai exact tânăra nu putea pleca dezbrăcată și desculță, în plină noapte, decât dacă ceva a determinat plecarea ei în grabă, așa că anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere ale restaurantului ”Select” dar și de pe cele ale unor obiective economice pe traseul Brebina-Baia de Aramă-Tismana, pentru a identifica, cu exactitate, autoturismul care a urmărit-o pe Roxana Mădălina.

Cercetările efectuate, ulterior, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, au dus la audierea mai multor persoane, printre care și a lui Rafael Dunărințu, căruia procurorii i-au arătat fotografia de pe telefonul tinerei. Mai mult, procurorii i-au rechiziționat autoturismul acestuia, în vederea efectuării unei expertize.

Varianta lui Dunărințu

Potrivit unor informații, Rafael Dunărințu nu a negat că a plecat în urmărirea autoturismului condus de Roxana Mădălina. Acesta ar fi susținut că a condus un Volskwagen Touareg cu numere de TM și a ajuns-o pe Roxana, imediat după orașul Tismana, însă cum nu avea telefonul la el, fiind în Porsche-ul său, a mers în paralel cu autoturismul condus de tânără și i-a făcut semn cu mâna să-l urmeze într-o anume destinație și apoi a depășit-o.

De fapt, Dunărințu a sperat că Roxana va înțelege să-l urmeze undeva spre Valea Gurenilor, la o locație la care se mai întâlniseră, în perioada în care au avut o relație. Varianta lui Dunărințu este că a ajuns undeva la Boroșteni, a constatat că Roxana nu mai vine și, crezând că aceasta a plecat la Tg-Jiu, el s-a întors pe un alt traseu (Boroșteni – Topești -Tismana) la petrecerea de la Brebina și abia acolo a auzit că Roxana făcuse accident. Cu alte cuvinte, Dunărințu a exclus varianta ca să fi lovit cu autoturismul său pe cel condus de tânără și să fi fugit, ulterior, după accident.
Cele două autoturisme, Porsche Panamera și VW Touareg au fost rechiziționate, mai multă vreme, în curtea Poliției Municipiului Tg-Jiu și supuse unor expertize tehnice. Ulterior, procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor, iar actul de inculpare al lui Rafael Dunărințu și Stelică Mărgelu a fost finalizat pe 27 iulie a.c. și trimis la Tribunalul Gorj.

Pe 30 iunie, procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru Dunărințu, menținută și de judecători. Dosarul se judecă pe 29 noiembrie, în camera preliminară, cu privire la legalitatea rechizitoriului și a administrării probelor în cursul urmăririi penale.
Rafael Dunărințu a fost eliberat condiționat din penitenciar, relativ recent, după ce a executat o pedeapsă rezultantă din mai multe condamnări.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *