Actualitate

Fotbalistul cu origini gorjenești care își dorește să ajungă la Real Madrid! A câștigat Cupa României!

Rareș Ecobici (14 ani), fundaș stânga la echipa Universitatea Craiova Under 15, a reușit să câștige, în urmă cu câteva zile, Cupa României. Tânărul are origini gorjenești și este considerat un fotbalist de perspectivă pentru fotbalul românesc, fiind unul dintre jucătorii echipei României Under 15.

„Cea mai importantă performanță obținută până în prezent este victoria contra echipei CSA Steaua București, câștigând cu echipa mea, Universitatea Craiova, Cupa României la U15. Finala cu Steaua a fost un meci greu confruntându-ne cu adversari buni, împotriva cărora mai jucasem de două ori, din nefericire pierzând“, a spus Rareș. Ambii săi părinți sunt gorjeni, dar acum locuiesc în Craiova, aceștia fiind și cei mai mari susținători ai săi.

Vrea să îl scoată la pensie pe Nicușor Bancu

Rareș a început fotbalul la vârsta fragedă de 4 ani și 8 luni. „Am ales acest sport deoarece de mic mi-a plăcut să ma joc cu mingea. Am fost mereu competitiv, iar tatăl meu m-a încurajat să devin mai bun“, a afirmat Rareș.

Acesta vrea să îl scoată la pensie pe Nicușor Bancu, jucătorul de bază al echipei naționale și al Universității Craiova: „Am doi fotbaliști preferați, unul fiind Alphonso Davies care joaca la Bayern München pe același post cu mine, postul de fundaș stânga, iar, apoi, idolul meu în fotbal este Cristiano Ronaldo. Dar îl admir și pe Nicușor Bancu pe care-mi doresc să-l pensionez în curând și să-i iau locul“.
Tânărul fotbalist își dorește să ajungă la Real Madrid: „Visul meu este să ajung la Real Madrid, fiind echipa mea preferata de mic. Peste 4 ani mă vad dând probe la o echipă din străinătate, oferindu-mi un contract“.

Rareș își dorește să fie unul dintre jucătorii de bază ai echipei României: „Pentru mine echipa națională este lotul unde se strâng cei mai buni jucători din țară, adunându-și forțele să bată alte țări. De asemenea este o onoare și o mare responsabilitate să-ți poți reprezenta țara. Cel mai important rezultat obținut la echipa națională este victoria contra Moldovei cu scorul de 5-1“, a mai povestit unul dintre cei mai promițători jucători români.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *