Monden

FOTO: Maria Constantin are un NOU iubit!

Se aud clopote de nuntă? Maria Constantin a ieșit în lume cu noul iubit, iar acum vorbește deschis despre momentul când va ajunge la altar. Cu toate că este extrem de privată cu viața ei personală, vedeta a mărturisit că se vede mireasă.

Aflată la o cununie civilă, Maria Constantin a vorbit pentru spynews.ro, și despre momentul în care ea va purta rochia de mireasă. Vedeta nu a venit singură, ci a fost însoțită de noul ei iubit, despre care nu a vrut să dea foarte multe detalii. Cântăreața a precizat că este o fire extrem de discretă, iar viața personală preferă să o țină privată. „Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație”, a declarat Maria Constantin.

Cu toate că se află abia la începutul unei noi iubiri, Maria Constantin se visează mireasă și speră ca marele pas să fie cea mai bună alegere din viața ei. Când vine vorba de căsătorie, artista susține că își dorește să îmbătrânească alături de soțul ei, în timp ce-și cresc frumos copiii.

„Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți, îmi doresc să îmbătrânesc alături de soțul meu, de copiii mei, asta îmi doresc!”, a mai adăugat cântăreața.

Cu toate că în trecut a avut parte de dezamăgiri din partea foștilor parteneri, artista nu spune „nu” căsătoriei și își dorește ca la un moment dat lucrurile pe partea personală să se așeze așa cum trebuie. Artista susține că niciodată nu spune ”niciodată” și este deschisă pentru un nou început.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button