Politică

Frământări în PNL Gorj. LIDER: Urmează să fie nominalizat Marcel Romanescu

Consilierul local de la Târgu-Cărbunești, Ion Fugaru, este convins că primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, va prelua președinția PNL Gorj.

PNL Gorj ar putea avea un nou lider, în următoarele 30 de zile, perioadă în care liderii de la Centru vor clarifica situația statutară a deputatului Dan Vîlceanu. Actualul președinte al PNL Gorj a intrat în analiza șefilor de la București după ce a ocupat simultan funcțiile de președinte al organizației județene și pe cea de secretar general al partidului. Ion Fugaru nu crede că Dan Vîlceanu va mai avea vreun viitor în politică. Consilierul local de la Târgu-Cărbunești, care este un apropiat al primarului Târgu-Jiului, crede că Marcel Romanescu va fi viitorul președinte al PNL Gorj.

„Era o decizie normală(nr. ca Dan Vîlceanu să fie schimbat). Eu am spus, de 2-3 săptămâni, că asta se va întâmpla. Situația lui Dan Vîlceanu era foarte clară. El a venit, după ce și-a dat demisia de la București și s-a autoimpus iar ca șef de organizație, ceea ce nu trebuia să mai facă, dar toată lumea l-a lăsat în pace, că au vrut să vadă că vine decizie de la București. Urmează să fie nominalizat Marcel Romanescu și să se dea drumul la treabă, să reorganizeze alegeri, dacă organizează. Acolo, lucrurile erau foarte clare. Nici domnul primar Leuștean, nu și-a dat demisia din funcția din prim-vicepreședinte ca să poată să preia funcția interimară de președinte. Dar, mă rog, au fost niște combinații stabilite de ei, că așa vrea Dan Vîlceanu. Dar pentru mine este foarte clar, va avea viitorul politic al multor politicieni din Gorj căror le-am prescris viitorul. Adică, gata, s-a terminat”, a conchis Ion Fugaru.

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button