Politică

S-a DECIS. PSD pune cei doi subprefecți la Gorj

Partidul Social Democrat va pune cei doi subprefecți de Gorj după ce postul de prefect a revenit Partidului Național Liberal.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, spune că funcțiile politice s-au cam împărţit între Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat. Partidul Social Democrat Gorj urmează să pună cei doi subprefecți. În plus, vor fi promovați oameni și pe funcții de secretari de stat. În ceea ce privește conducerea Inspectoratului Școlar Județean, Mihai Weber susține că nu s-a purtat nicio discuție pe această temă. În mediul politic au apărut, însă, informații că PSD a cedat postul de prefect PNL, în schimb urmând să pună șefii la ISJ.

“Discuțiile continuă la Gorj, dar, în mare, s-au cam stabilit funcțiile politice. Cred că lucrurile importante s-au cam bătut în cuie. În momentul de față, PSD are cei doi subprefecți, PNL are prefectul. De asemenea, noi vom avea reprezentanți la nivel de secretari de stat. Aceste lucruri vor fi clarificate până săptămâna viitoare. Discutăm doar de funcțiile politice. Nu a fost niciun fel de discuție pe tema instituțiilor deconcentrate. Sunt atâtea deconcentrate unde unii șefi sunt cu concurs, alții, nu”, a conchis Mihai Weber. Liderul PSD Gorj spune că după finalizarea negocierilor dintre liberali și social-democrați la nivel național vor avea loc discuții la Gorj și pe tema unor majorități sau funcții de viceprimari.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *