Ultima oră

Gheorghe Dincă, scrisoare de 4 pagini din închisoare. Vrea bani mulți de la statul român

Informaţii noi în dosarul crimelor de la Caracal. Suspectul Gheorghe Dincă, după ce a recunoscut că le-a răpit pe Alexandra şi pe Luiza, vrea să primească bani de pe urma statului român.

El vrea să reclame România la CEDO. Avem scrisoarea de 4 pagini scrisă de Gheorghe Dincă din închisoare. Avocata mamei Luizei, Carmen Obîrşanu ne-a explicat toată situația.

Se pare că dosarul nu a fost instrumentat corect.

”Cercetările efectuate în dosar au fost făcute într-un mod total neprofesional pentru că i s-a promis de la început că i se va asigura ajutorul. Rapoartele de expertiză făcute de medicii legiști s-a dovedit că nu au respectat lege.

Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil. Medicul genetician a spus că nu cunoaște din ce elemente dentare ar fi prelucrat ADN-ul din punct de vedere anatomic, adică dacă s-a luat din incisivi, molar sau premolar” a explicat avocatul Carmen Obîrşanu, la Antena 3.

Săptămâna aceasta, au fost chemate în faţa instanţei cele două doctoriţe de la IML care au emis certificatele medico-legale in cazul celor două fete dispărute.

Sunt zeci de mii de pagini și multe elemente din dosar care nu se leagă, se bat cap în cap.

Sursa: antena3.ro

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *