Ultima oră

Hunedoara: Un bărbat şi-a fracturat tibia, după ce a căzut în timpul unui zbor cu parapanta – El a fost dus la spital

Foto: Arhivă

Un bărbat de 43 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut în timpul unui zbor cu parapanta în zona Clopotiva, comuna Râu de Mori din judeţul Hunedoara. Persoana era conştientă şi cooperantă şi avea o fractură la tibie, a mai transmis ISU Hunedoara. El a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la spitalul din oraş, potrivit news.ro.

„În această după-amiază, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut în timpul unui zbor cu parapanta în zona Clopotiva, comuna Râu de Mori. Spre locul indicat s-a deplasat de urgenţă, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Baru.

La faţa locului, paramedicii au găsit un bărbat în vârstă de 43 de ani, conştient şi cooperant, care prezenta o fractură de tibie”, arată comunicatul de presă al ISU Hunedoara.

Bărbatul a primit primul ajutor la locul evenimentului, după care a fost transportat cu ambulanţa SMURD la spitalul din Hunedoara, pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament de specialitate.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *