Politică

Jupânești: Consilierii PNL și PSD au spus ”NU”, a doua oară!

Proiectul propus de primarul comunei Jupânești de realizare a documentației pentru două obiective din comună s-a lovit și duminică de refuzul unei părți a consilierilor locali. Este vorba despre consilierii PSD și PNL. Primarul Ionuț Gîrniceanu s-a declarat foarte dezamăgit de cele petrecute, dar în special de aleșii locali.

„Oameni buni sunt foarte dezamăgit de domnii consilieri, nici astăzi(duminică – n.r.) domniile lor nu au binevoit să voteze bugetul pentru documentația proiectului de asfaltare și un pod. Peste tot se poate, numai la noi se pun piedici. Nu vor să înțeleagă domnii consilieri care se opun la toate proiectele că lupta lor personală afectează prosperitatea comunei. Nu au nicio justificare în fața cetățenilor de ce se opun și nu sunt loiali cetățenilor care i-au votat”, a transmis primarul.

Duminică au votat „pentru” : consilierii: Hodineți George, Crăznaru Nicolae, Vasile Ion, Șandru Ion, Bușoi Florin, iar împotrivă au votat consilierii: Cioenaru Ionel, Gusiță Petre, Sîrbu Cristian, Linca Viorel, Bușe Constantin, Alexandrescu Eugen.

Primarul pregătește a treia ședință nedorind să renunțe la proiect.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *