Dezvăluiri

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Tânăr din Gorj, MORT în accident, pe o autostradă din Cehia! Patru TIR-uri, implicate în CARNAGIU!

Un tânăr din comuna Runcu a murit, luni, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe o autostradă din Cehia. Gheorghe Dorel Voichitoniu era angajat șofer pe TIR la o firmă din Novaci și avea doar 28 de ani.

În accident au fost implicate patru TIR-uri, iar tânărul din Bâlta se afla în ultimul dintre acestea fiind cel mai grav avariat. Două persoane au murit și alte șase au fost rănite, în urma coliziunii dintre cele patru autocamioane.

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare sute de prieteni și cunoscuți au postat mesaje în care și-au exprimat regretul pierderii lui Gigi. ” Prieten drag mereu vesel, mereu cu zâmbetul pe fata, nu te vom uita niciodată și o sa rămâi pentru totdeauna in sufletele noastre. Ai fost un om minunat nu te vom uita nici odată!”, a scris Ionuț. ”Un prieten adevărat mereu vesel și cu pofta de viața. Ai plecat in ultima ta cursa dar Dumnezeu a vrut sa mergi la El. Nu te vom uita niciodată, prieten drag”, a postat Alexandru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *