Ultima oră

Imagini șocante surprinse în România. Apele au măturat totul în cale!

Din cauza ploilor abundente, mai multe străzi din Reșița au fost inundate, iar apele au luat pe sus mai multe mașini. Pompierii din turele libere au fost chemaţi să intervină.

ISU Caraș-Severin a redat imagini cu momentul în care șuvoaie de apă au făcut prăpăd pe strada Mihail Kogălniceanu din Reșița, după o rupere de nori.

”La nivelul judeţului Caraş-Severin s-au suplimentat efectivele cu personal din turele libere pentru gestionarea situaţiei actuale, în contextul fenomenelor meteorologice avertizate”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa acţionează în mai multe locuri din municipiu şi cartierele aparţinătoare pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.

”În prezent se acţionează cu 4 motopompe în următoarele locaţii: 4 străzi din municipiul Reşiţa, 3 străzi din cartierul Ţerova, cartierul Doman, cartierul Secu. Pana în prezent nu sunt persoane în pericol”, a arătat ISU Caraş-Severin.

Mai multe râuri mici din judeţul Caraş-Severin se află, până luni seară, sub avertizare Cod Portocaliu emisă de hidrologi, având în vedere ploile căzute şi prognoza pentru următoarele ore, potrivit News.ro.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *