Actualitate

În plină pandemie, un primar angajează buldozerist fără vechime! Asta după ce fostului i-a cerut demisia

Primarul de Albeni organizează concurs, în aceste zile, pentru a-și angaja în primărie al treilea muncitor calificat. Respectivul ar trebui să presteze ca buldoexcavatorist, în locul lui Florentin Clipici, care a picat în dizgrațiile edilului local, fiind obligat să plece, recent, de pe post.

Pentru postul de muncitor calificat se va susține concurs luna viitoare, Ionuț Stan, vrând să angajeze buldozerist după ce Clipici cel bun la toate s-a săturat să stea la comenzile edilului și a plecat din primărie. Personalul instituției susține că relația dintre Clipici, fostul buldozerist, și primar s-a stricat, lucru obișnuit la Primăria Albeni, iar edilul a decis să-i ceară să părăsească incinta. Zis și făcut, buldozeristul a plecat din UAT iar primarul a decis să-și angajeze altul, preferatul urmând să dea pe 7 mai proba practică iar pe 8, pe cea de interviu.
De numele lui Clipici se leagă mai multe lucrări necurate făcute de primar prin localitate, pornind de la șanțul săpat în intersecție în 2018 și până la activitatea făcută cu buldoexcavatorul primăriei la puntea de lux din localitate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button