Actualitate

Încep lucrările de extindere la o grădiniță din Târgu Jiu

Grădinița nr. 1 din Târgu Jiu va fi extinsă. Recent a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru data de 7 aprilie, deși termenul de execuție este de 8 luni. Municipalitatea dorește ca lucrarea să fie terminată înainte de 1 septembrie, astfel fel încât unitatea să poată primi la timp copiii. Investiția se ridică la aproape 900.000 lei și presupune extinderea cu încă două grupe, la care se adaugă spațiile conexe.

„Extindem și Grădinița nr. 1 din strada Griviței și creăm tot mai multe locuri pentru copii, mai ales că de acum înainte vor fi impuse noi reguli în unitățile de învățământ. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru data de 7 aprilie și, deși termenul de execuție este de 8 luni, ne propunem, așa cum am făcut de fiecare dată, să terminăm înainte de 1 septembrie, în așa fel încât unitatea să poată primi la timp copiii. Investiția se ridică la aproape 900.000 lei și presupune extinderea cu încă două grupe, la care se adaugă spațiile conexe. Se vor executa lucrări de consolidare a clădirii, se va reface acoperișul, iar fațada clădirii va fi reabilitată.

De asemenea, am prevăzut din timp măsuri pentru ca activitatea celor mici să nu fie perturbată”, a anunțat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button