Dezvăluiri

Înșelăciunea de 780.000 de euro, pe masa judecătorului de cameră preliminară! Italianul Francesco vine la Tribunalul Gorj

Pe data de opt septembrie, în mai puțin de o luna de zile, italianul Francesco Thiella și Simona Mărgăian se vor întâlni față in față, după trei ani de zile. Întâlnirea celor doi va avea loc la Tribunalul Gorj, în fața judecătorului de camera preliminară care va judeca masurile și excepțiile dispuse în acest dosar, blonda de la Scoarța fiind trimisă în judecată în aprilie pentru înșelăciune în formă continuată. Francesco Thiella, acum de 77 de ani, va zbura cu avionul de la Milano la București pentru aceasta primă întâlnire, asta după ce s-a despărțit de Simona Mărgăian pe aeroport pe 27 septembrie 2017, când respectiva a plecat cu banii obținuți din vânzarea casei septuagenarului din Peninsulă.

Primul termen în procesul de înșelăciune al italianului Francesco Thiella, Simona Mărgăian având statut de inculpat, va începe pe opt septembrie. Mai precis, la Tribunalul Gorj se va pune în discuție rechizitoriul și se va decide dacă judecarea dosarului continua sau nu, ori daca acesta va reveni la procuror.

Nu este greu de înțeles că rechizitoriul de peste 400 de pagini va ajunge pe masa judecătorului iar procesul anului va începe la Târgu Jiu în această toamnă.

Reamintim că, pe data de 27 aprilie, la trei ani și cinci luni de la depunerea plângerii penale a italianului Francesco Thiella, gorjeanca Simona Mărgăian a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, cu 50 de acte materiale, și spălare de bani în formă continuată, cu 3 acte materiale, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Averea Simonei Mărgăian, a soțului și a părinților săi rămâne sub sechestru pe timpul judecății cauzei, dosarul fiind înregistrat pe data de 28 aprilie 2021 la Tribunalul Gorj, blonda de la Scoarța, acuzată de escrocarea septuagenarul italian cu peste 780.000 de euro, având calitatea de inculpat. Soțul acesteia, Nino Mărgăian, și mama ei, Tiriplică Cornelia, au fost scoși de sub acuzarea de complicitate la înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *