Dezvăluiri

Le cere tuturor sindicaliștilor să demisioneze

Angajații Complexului Energetic Oltenia își pierd răbdarea cu liderii de sindicat din cadrul companiei energetice. Oamenii sunt nemulțumiți de cum le sunt apărate drepturile de cei cărora le plătesc cotizații și bănuiesc că există o înțelegere între administrație și reprezentanții salariaților ca aceștia să nu facă nimic. Nicolae Mitea, angajat în cadrul CE Oltenia, afirmă că sindicatele sunt plătite să tacă, iar liderii care nu le-au luat apărarea angajaților în ultima perioadă ar trebui să demisioneze.

„Sindicatele sunt plătite să tacă! Fraților, dați-vă demisia! Alo, nene! Dacă nu mai ești bun dă-ți demisia și mergi acasă. Nu vi să ne spui și nouă ce se discută la ședințele cu șefii? Te duci la televizor și spui că două zile în concediu fără plată și apoi apar 15. Spune concret dacă sunt două zile sau 15 ca să știm și noi ce avem de făcut”, a declarat Nicolae Mitea.

Sindicaliștii nu au participat nici la protestul de la sediul CE Oltenia

Liderii de sindicat din CEO nu au venit să discute nici măcar cu cei aproximativ 40 de angajați care au protestat în fața sediului companiei după ce nu le-au mai fost prelungite contractele de muncă. „Și cei 1800 cu contracte de muncă pe perioadă determinată sunt sindicalizați și nu a venit niciun lider de sindicat la ei când au protestat. Apă le-am cumpărat eu și un coleg. Nu a venit niciun sindicalist la ei să vadă ce fac”, a conchis Mitea.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *