Dezvăluiri

REVOLTĂTOR! Polițistul premiat de ministrul de Interne, despre bărbatul spânzurat la Psihiatrie: „Pentru mine personal e o mare bucurie că mai muri un damblagiu”

Reacție incredibilă a agentului șef principal de poliție Marius Băcescu, premiat de ministrul de Interne, în urmă cu trei luni, postată pe o pagină de socializare, la transmisiunea unei emisiuni în care se discuta despre bărbatul care s-a spânzurat, luni, 26 octombrie a.c., în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu. Polițistul a scris că se bucură de moartea acestuia și, în două mesaje lipsite de orice urmă de compasiune, l-a catalogat ca fiind ”alcoolic”, ”nemernic”, ”damblagiu” și ”nebun”.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, s-a spânzurat, cu o curea, de gratiile de la geam, într-un așa zis salon de izolare în Secția de Psihiatrie a SJU Tg-Jiu. Acesta fusese escortat de polițiști și internat, după ce un cetățean l-a observat căzut pe carosabil și a sunat la 112. Bărbatul a fost sedat și izolat, din cauză că avea o agresivitate verbală, pe fondul consumului de alcool, însă peste două ore de la internare acesta s-a sinucis.
Cazul a fost prezentat de media și dezbătut, a doua zi, la câteva televiziuni locale.
Pe transmisiunea de pe o rețea de socializare a unei emisiuni de la ”Târgu-Jiu TV”, în care era invitat purtătorul de cuvânt al spitalului, polițistul Marius Băcescu, agent șef principal în cadrul IPJ Gorj, a postat două mesaje cumplite care denotă, pe lângă o oarecare labilitate, și o ignoranță cronică.
”era un alcolic bine că sa spinjutat ca il cara ambulanta aproape zilnic si se cheltuiau bani aiurea pt un nemernic pt mine personal e o mare bucurie ca mai muri un damblagiu si un apel in minus la 112”, a fost primul mesaj al polițistului.

Efortul de a scrie acest mesaj e posibil să-l fi epuizat, însă nu îndeajuns, astfel că i-au trebuit 3 minute să mai însăileze, agramat, câteva cuvinte.
”ce atata tamtamuri pt un nebun alte subiecte nu aveti o piine in plus”, și-a desăvârșit plotoneru’ opera sinistră.
Trebuie spus că, există informații potrivit cărora, bărbatul de 35 de ani a fost luat de pe stradă și dus, de mai multe ori la Psihiatrie de către polițiști, de-a lungul vremii, iar în dese rânduri acesta a fost bătut crunt și dezvoltase o adversitate pronunțată față de așa zișii oameni ai legii.

Cine-i sinistrul Băcescu

Polițistul Marius Băcescu a fost răsplătit, în luna iulie a acestui an, cu ”Certificat de Apreciere”, din partea Direcției de Ordine Publică din cadrul MAI, după ce a identificat și prins o persoană condamnată la 4 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, care era urmărită la nivel național, aflându-se în timpul liber.
Cu patru ani în urmă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu confirmau faptul că polițistul de ordine publică Marius Băcescu s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă, din cauza unor contradicţii între declaraţiile date de acesta în dosarul în care erau cercetați mai mulți polițiști, după ce se dăduseră în spectacol într-un bar și apoi au intrat cu maşina, intenţionat, în autoturismul angajaţilor unei firme de pază care-i dăduseră afară din acel local.
“Există suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 8 martie, fiind audiat ca martor într-o cauză penală, aflată în curs de judecată pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu, a făcut afirmaţii mincinoase în vădită contradicţie cu cele date în faza de urmărire penală”, a declara, la acea vreme, procurorul de caz.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Dupa modul in care gandeste,se exprima ,scrie ,este un … si ,,fiinta,, fara sentimente si educatie ! Nu se sesizeaza niciun psychiatru,sefii lui ,,dorm,, !?Stau,incerc sa pot intelege cum astfel de personaje poarta uniforma si reprezinta ,,ordinea si disciplina,educatia si dreptatea,, !? In spatele fiecarui OM se ascunde o ,,poveste de viata,, ! Si,sa nu uitam,motivele care ajung sa impinga pe cineva la astfel de hotarari sint si ramin ,,strict private,, tocmai de aceea nu avem dreptul sa ,,judecam,, ! Voi incerca sa ,,expun,, ce cu ceva timp in urma Dalai Lama spunea : Oamenii trebuie iubiti si lucrurile folosite . Haosul lumii de astazi este pentru ca iubim lucrurilesi folosim oamenii . In final Tov.militian te ai bucurat la ,,o piine in plus,, !!! Asta este valoarea si ,,bagajul,, adunat incepind cu ,,cei 7 de acasa,, si pina in ziua de astazi ! Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *