Dezvăluiri

Lider din CE Oltenia, pus la zid de un primar: Putea să se lupte mai mult pentru mineri

Primarul PSD al comunei Godinești, Coman Aurariu, îi reproșează lui Nicu Bunoaica, liderul sindical din CE Oltenia care candidează din partea AUR la primărie, că nu luptat suficient de mult pentru mineri.

Coman Aurariu îl pune la zid pe liderul sindical Nicu Bunoaica după ce candidatul AUR la primărie l-a tot acuzat, în ultima perioadă, că vrea să dea rețeaua de apă în administrarea societății Aparegio. Primarul comunei Godinești a negat că va face acest lucru. Coman Aurariu afirmă că sindicalistul care vrea postul de primar a venit, de puțin timp, în localitate. Este convins că Nicu Bunoaica nu a avut timp să străbată toate cele 7 sate ale comunei pentru a afla care sunt problemele cetățenilor.

“Nu are de unde ști cum arăta Godineștiul înainte, ca să poată aduce critici administrației noastre”, spune primarul. În privința anunțului lui Nicu Bunoaica, legat de realizarea unui audit la primărie, Coman Aurariu afirmă că instituția a fost verificată, în primăvară, de Curtea de Conturi și nu au fost descoperite nereguli. “ Noi am avut Curtea de Conturi în control în primăvară și nu au fost descoperite probleme, pentru că majoritatea investițiilor din comună au fost realizate pe fonduri europene și cu bani de la Ministerul Dezvoltării și totul este foarte bine făcut și pus la punct: situații de lucrări, plăți, și așa mai departe. Dumnealui e învățat cu de-ale dumnealui, de-ale minerești. Putea să se lupte mai mult pentru mineri, să nu se închidă mineritul, să existe locuri de muncă nu să grăbească pensionarea unor muncitori care puteau să mai lucreze. Puteau să mai lucreze, să mai câștige un ban pentru familiile lor. Consiliul Local va decide ce se va întâmpla cu rețeaua de apă. Consiliul Local a hotărât să se scoată la licitație. Pe 20 iunie, va avea loc licitația, după care se va cunoaște noul operator la apă pe comuna Godinești. Aparegio nu poate participa la licitație, pentru că e operatorul regional. Cu siguranță, vom avea alt operator, nu Aparegio”, a adăugat Coman Aurariu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *