Politică

Lider PNL: Nu este un curent anti-Romanescu în partid

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, dă asigurări că primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, nu este privit cu ostilitate în cadrul organizației județene.

Liviu Cotojman a reacționat după ce, săptămâna trecută, secretarul general al PNL Gorj, Marcel Iacobescu, a spus că analiza situației statutare a deputatului Dan Vîlceanu de către liderii de la centru este o telenovelă oltenească, căreia nu-i vede rostul. În plus, prefectul de Gorj a afirmat că în rândul unor lideri din organizație ar fi apărut un curent anti-Marcel Romanescu, al cărui nume a fost vehiculat pentru preluarea președinției PNL Gorj, în cazul în care Dan Vîlceanu va fi schimbat. Primarul comunei Roșia de Amaradia susține, însă, că primarul Târgu-Jiului nu este privit cu ostilitate în partid. „Noi, din teritoriu, așteptăm concluzia finală pentru a se așterne liniștea definitivă vizavi de această situație. Nu este adevărat că există un curent anti-Romanescu în partid, nu se pune problema. Atât Dan Vîlceanu, cât și Marcel Romanescu sunt considerați unii din liderii importanți ai partidului și eu îmi doresc din toată inima ca amândoi să fie o echipă. Personal, cred că sunt doar declarații politice. Eu vă spun că este exclus ca Marcel Romanescu să fie un spin în cadrul organizației PNL Gorj, dimpotrivă. E văzut ca un politician sigur și viitor candidat al organizației de la Târgu-Jiu pentru primăria Târgu-Jiu. Eu zic că indiferent ce candidat ar avea PSD, tot Marcel Romanescu va câștiga primăria Târgu-Jiu. Motiv pentru care, nu cred că cineva nu poate să cântărească valoarea politică a lui Marcel Romanescu”, a conchis Liviu Cotojman.

„Dan Vîlceanu trebuie să rămână președinte”

Liviu Cotojman reafirmă că deputatul Dan Vîlceanu trebuie să rămână, în continuare președintele PNL Gorj și după analiza pe care o fac liderii de la centru la organizația județeană. „ Comisia de arbitraj trebuie să spună, înainte de toate, punctul de vedere, după care domnul Motreanu și ceilalți membri care sunt desemnați să tranșeze decizia finală, vor stabili că Dan Vîlceanu rămâne în continuare președintele organizației județene Gorj. Statutar vorbind, el a fost ales în cadrul conferinței județene pe un mandat de 4 ani. Personal, îmi doresc ca cei din comisia desemnată de președintele Ciucă să scoată în evidență că, până la alegerile viitoare, Dan Vîlceanu trebuie să rămână președintele organizației județene Gorj. În momentul de față, e cea mai bună variantă și una statutară și conform regulamentului”, a mai declarat primarul comunei Roșia de Amaradia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button