Monden

Lidia Buble, despre târgujianul de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Lidia Buble și târgujianul Cuza de la Noaptea Târziu au participat recent la o petrecere alături de colegii lor din „Asia Express – Drumul împăraților”. Pe rețelele de socializare, cei doi au lăsat să se înțeleagă că între ei s-ar fi înfiripat ceva.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a trăit o frumoasă poveste de iubire cu actorul cubanez Harlys Becerra, însă relația lor s-ar fi terminat, conform presei naționale. Prezentă la o petrecere alături de colegii săi din „Asia Express – Drumul împăraților”, artista le-a mărturisit fanilor săi că a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu și mai mult, așteaptă ca acesta să o ceară de soție.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!”, a spus amuzată Lidia Buble. „Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut”, a spus și Cuza. Tot în spirit de glumă, Lidia Buble s-a și fotografiat în brațele „viitorului ei soț”. Aceasta a publicat imaginea pe Insta Story, iar pe fundal a pus cântecul „Ia-ți mireasă ziua bună!”

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *