Ultima oră

Lidia Buble, un an de închisoare pentru mituirea a doi polițiști!

Lidia Buble a avut mari probleme cu legea, după ce anul trecut a încercat să dea șpagă unor ofițeri de la Poliția Rutieră, care, în luna ianuarie, au prins-o pe artistă fără declarație pe propria răspundere asupra sa. Iată ce au decis judecătorii în privința Lidie Buble.

Lidia Buble a fost condamnată de către judecătorii de la Tribunalul București la un an de închisoare cu suspendare, pentru că a încercat să mituiască doi polițiști, anul trecut, în noaptea dinspre 14 spre 15 ianuarie. Pentru următorul an, artista trebuie să se prezinte, la secția de Poliție, pentru a da cu subsemnatul, la date prestabilite de autorități. de acum încolo va fi ceva mai geru pentru artistă să se deplaseze prin țară, în turnee sau să părăsească România pentru vacanțe exotice, pentru că va fi nevoită să-i fie aprobată orice deplasare care depășește cinci zile.

De asemenea, Lidia Buble va renunța la statutul de vedetă, pentru a face și muncă în folosul comunității

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere şi obligaţii:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

f) să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul loc. Bucureşti-Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile. Atrage atenţia inculpatei că dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, respectiv dacă pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul săvârşeşte o nouă infracţiune, instanţa va revoca suspendarea şi dispune executarea pedepsei”, au stabilit azi judecăorii.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button