Eveniment

Mesaje de condoleanţe, după ce un jandarm din Țicleni, angajat al Grupării Mobile Timișoara, a fost găsit mort

Prietenii jandarmului Mădălin Nisipeanu, din orașul Țicleni, au postat, marți, pe pagina lui de Facebook, mai multe mesaje de condoleanţe. Angajatul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara a fost găsit mort, marți, în râul Bega, după trei luni de la dispariție.

„Drum lin către îngeri, Mădă! Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu o să te uit niciodată, coleg drag!”, „Un om cu suflet prea bun! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, au scris doi dintre prietenii tânărului jandarm, pe rețeaua de socializare.

„A fost găsit jandarmul dispărut în data de 17 februarie, decedat în râul Bega”, au anunțat marți, reprezentanții Poliției Timiș, oamenii legii deschizând o anchetă în acest caz.

„Gorjeanul șef de promoție de la Școala de Subofițeri Jandarmi Drăgășani, încadrat la Gruparea Timișoara, a fost găsit decedat în canalul Bega, fără urme de violență”, au precizat și reprezentanții Jandarmeriei Gorj. Mădălin Nisipeanu a dispărut, în luna februarie, după ce s-ar fi urcat într-un taxi din Timișoara, în zona Complexului Studențesc. Acesta se afla în timpul liber în momentul în care a dispărut. „În data de 16 februarie, în jurul orei 04.20, NISIPEANU MADALIN-IONUT ar fi plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara cu un taxi”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș, după dispariție.

Tânărul de 23 de ani, din orașul Țicleni, a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca șef de promoție. Din acest motiv, numele militarului din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara a fost înscris pe placheta de onoare a instituției, fiind recompensat cu diplomă de merit.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button